Ha Swarovski gyűrűt szeretnél vásárolni az interneten, akár magadnak, akár ajándékként, nehézséget okozhat a pontos méret kiválasztása. Az ujj kerületének vagy egy meglévő gyűrű belső átmérőjének meghatározása után választhatjuk ki a megvásárolni kívánt gyűrűt. Alábbi találsz egy hasznos táblázatot, ami segít neked a Swarovski gyűrű méretek meghatározásában.

Hogyan kezdte Swarovski az ékszeripart?

„A mai Csehország területén, ahol Swarovski született, már az 1800-as évek végén létezett az akkoriban egyik leghíresebb kristályüvegkészítő műhely. Swarovski már gyerekkorában, édesapja munkáját nézve szeretett bele a kristályok csillogó világába. 21 éves volt, amikor igazából elkezdhetett a szakmával foglalkozni, de az igazi áttörésre majdnem egy évtizedet kellett várnia. Az akkori technikai újításoknak köszönhetően tudta a tökéletes gépet megalkotnia, amivel a kristályokat csiszolni tudta.”

„Sokan nem tudják, de az 1895-ben megalapított Daniel Swarovski & Co. céget Swarovski nem egyedül alapította, hanem sógorával Franz Weisszel és Armand Kosmannal. Ez a ma ismert cég elődje. A vállalkozás egyébként a mai napig családi vállalkozás.”

Gyongyekszer.hu

A Swarovski gyűrű mérettáblázatról

A gyűrű méret táblázatban találod meg azokat a pontos adatokat, melyek szükségesek egy gyűrű vásárlása során. Az ujj kerülete és/vagy egy gyűrű belső átmérője alapján meg tudod nézni a hozzá tartozó standard méretezést.

Az egyes országok azonban különböző méretezést használnak. Ezt mindenképp vegyük figyelembe egy webáruházból történő gyűrű rendelés esetén. Érdemes elolvasni a gyűrű pontos leírását és megnézni a méretezési jelölést. Amennyiben nincs feltüntetve, hogy mely ország méretezése szerinti az adott gyűrű, írjunk a webáruháznak és kérdezzük meg.

További segítséget találsz még ebben a cikkben is: Gyűrű méret USA

A Swarovski gyűrű méretek táblázata alapján pontosan meg tudjuk határozni, hogy a különböző országok méretezései alapján melyik gyűrűt vásároljuk meg.

A gyűrű méret kiválasztásában segítségedre lesz az alábbi egyszerű Excel táblázat, melyben mind a női, mind a férfi gyűrű méreteket megtalálod:

Gyűrű méret táblázat

A Gyurumeret.info honlap cikkei tájékoztató jellegűek, kizárólag információs céllal jelentek meg. Swarovski gyémánt és Swarovski ékszerek eladásával, vételével nem foglalkozunk.